Благовест Аргиров разкри още една скандална тайна от живота на Парцалев!

Благовест Аргиров разкри още една скандална тайна от живота на Парцалев!
4 (80%) 2 votes

Благовест втрещи с още една пазена тайна от живота на големия Георги Парцалев!

Благовест и Светослав Аргирови са истински фурор през 80-те години на миналия век. Дуетът „Братя Аргирови” жъне небивали успехи и тинейджърките в онзи период са луди по него. Дългокосите момчета възпламеняват сърцата на ученичките и те стигат до истерия само, за да ги пипнат, да ги докоснат. Двамата братя се превръщат в тийн идоли на миналия век. Славата им е звездна. Девойки дори са нощували пред прага на дома им в очакване да ги видят, да ги зърнат и да обменят няколко думи с тях.

За онова време, за приятелството, славата и влечението на големия артист Георги Парцалев към брат му Светослав разказва близнака му Благовест в едно откровено интервю пред вестник „Шоу”. Музикантът споделя, че влечението на Парцалев наистина е било голямо към неговия брат.

Благовест Аргиров разказа, че Парцалев харесвал брат му

Благовест Аргиров разказа, че Парцалев харесвал брат му

Той залитал видимо по младия тогава музикант и след едно тяхно съвместно участие дори го е поканил заедно да изпият по едно чуждоземно питие. Но брат ми, разказва неговия близнак му отговорил, че отиват с момичета на дискотека. След което големия артист с различна ориентираност е разбрал, че нещата няма как да се случат между двамата и е спрял да настоява. Иначе Благовест споделя, че спомените от съвместните им турнета и изяви с великия Парцалев ще оставят незабравима следа в сърцата на двамата братя поп изпълнители.

Близнаците Благовест и Светослав завършват Музикалната академия в София и АМТИ в Пловдив. Участват в различни фестивали в Дрезден и Братислава, както и на много диско събития в Унгария. Двамата заминават през 1989 година в скандинавските страни на турнета и после остават да работят в различни клубове. Светослав остава там и се жени за скандинавка, а брат му се завръща в родината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар