Имитира пеенето му с плевенски диалект

Къци Вапцаров най-накрая срещна благоприятния шанс да се подиграе със Слави Трифонов.

За никого не е тайна, че шоумените са в обтегнати отношения от много време. Съдбата обаче поднесе прекрасната възможност на Къци Вапцаров да си върне тъпкано на Слави за множеството подигравки, на които често е подлаган в шоуто му. Водещият на „Супершоу Невада” успя да си върне на Слави Трифонов за всички подигравки, които е отнесъл в „Шоуто на Слави” през годините, в които отношенията им са повече от обтегнати. Това се случи в риалити формата „Като две капки вода”, в който Къци имитира Слави Трифонов.

[caption id="attachment_404308" align="alignleft" width="300"]Къци Вапцаров си върна на Слави Трифонов Къци Вапцаров си върна на Слави Трифонов[/caption]

Миналата седмица на Къци бе поставена тежката задача да се превъплъти в образа на шоумена. На сцената на „Като две капки вода”, потъналият в забвение Къци Вапцаров изпълни парчето на Слави Трифонов "Нека ме боли". Често пъти той използва затъмняването на някои от гласните, както и характерното „ме”-кане за шоумена, родом от Плевен. Освен всичко друго, Къци се справи прекрасно и с паразитните жестове и мимики на Слави Трифонов. Прекрасната имитация накара публиката да го подкрепи с подвиквания и шумни аплодисменти.

Къци демонстрира невероятно чувство за автохумор, след като разказа и виц за себе си, разбира се от името на Слави Трифонов. Макар и кратък, вицът предизвика бурна реакция у публиката, която огласи залата със смях. Вицът гласеше: „Къци, Къци, Къци, ще ядеш шамари, без фъстъци”. Журито оцени усилията на Къци и произнасяйки тежката си дума призна, че се е справил доста добре със задачата. Телевизионният конкурент на Слави Трифонов – Магърдич Халваджиян заяви, че на моменти му се е сторило, че Къци преиграва, но допълни, че като цяло е успял да покаже най-емблематичното от образа му.

Останалите членове на журито обаче не бяха толкова критични и коментираха изпълнението на Къци с две думи „изпипана работа”, пише pik.bg.