Милица Гладнишка разкри как целува Деян Донков! Преглеждания: 11641

Милица останала като главозамаена от целувката на Деян Донков
1
5/5 - (1 vote)

Милица Гладнишка на път да си навлече ревността на Радина Кърджилова с изказването си за Деян Донков!

Актрисата Милица Гладнишка направи смайващо признание. 37-годишната възпитаничка на НАТФИЗ обяви, че колегата й Деян Донков е един път мъж и умее да раздава нежни ласки на жените. Толкова уникални, че чак главозамайващи.

Като участник в журито на култовото предаване „Като две капки вода” Милица Гладнишка призна, че ако няма до себе си партньор би се насочила към Деян Донков. Но брюнетката откровено призна, че до рамото си има почти същия мачо, който не само топли леглото й. Тя призна, че на него може да се опре в радост и нещастие и добави, че страната ни има огромна нужда от подобни на добилия популярност млад актьор.

Милица останала като главозамаена от целувката на Деян Донков
Милица останала като главозамаена от целувката на Деян Донков

Милица Гладнишка каза още за себе си, че сватбата за нея е по-скоро отживелица и начин за забавление, отколкото нещо сериозно, което трябва да стане на всяка цена. Актрисата сподели още, че не е планувала кога ще стане за първи път майка. Това важно събитие в живота си тя е оставила единствено на съдбата.

Дали обаче това е поредния прах в очите или наистина Деян Донков е мъж, та дрънка не ни е съвсем ясно. Преди известно време публичното пространство се огласи от безмерните скандали между него и тръпката в живота му актрисата Радина Кърджилова. Техните нестихващи страсти бяха „уловени” и от камерите на папа раците на предаването на Николета Лозанова „Поверително с NL”.

Там се разрази буря между двамата млади и майката на момичето, която ги беше поканила на вечеря. Впоследствие бдителни фенове разкриха, че всичко е скалъпено. В предаването на Кеворк Кеворкян, където в студиото му влезна Радина в цвят лилав по физиономията си, но после приятеля й Деян махна добре положения грим. И пак истината остана загадка. Бие ли наистина Деян Донков гаджето си Радина Кърджилова, като го превръща в цветен филм? Или това е някакъв странен и провокативен начин двамата да влезнат в центъра на обществения интерес. И да събират имидж. Защото, всеки знае, че дори и лошата реклама си е реклама.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. sasho казва

    Milica e kurva

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.