Напаст: Скорпиони масово нападнаха български села!

Напаст: Скорпиони масово нападнаха български села!
5 (100%) 1 vote

Жителите са ужасени от нашествието на скорпионите, особено се боят жените и децата!

Нова напаст е обсадила села в Кюстендилския регион. Те са нападнати от непривични гадини. Това са скорпиони, чието нашествие доста тревожи жителите на селата. Те влизали безпрепятствено в домовете на хората и се настанявали из шкафове, готварски пособия или по-тъмни и влажни места.

От масовото нападение на скорпионите са се оплакали живеещите в така наречената вилна зона на Драговищенски регион в Кюстендилски окръг. Още с влизането си във вилите хората са се уплашили от нашествието на страховитите гадини.

Скорпионите, налазили селата, се превърнаха в истински ужас за жените и децата

Скорпионите, налазили селата, се превърнаха в истински ужас за жените и децата

Според експерти скорпионите, които живеят на нашите ширини не са смъртоносни, както тези, които се размножават на екваториалните територии.

При ухапването може мястото да се подуе и зачерви. Но това се случва ако ухапвания има алергични проблеми. Те не умъртвяват, категорични са и хората, които са си „изпатили” от жилото на нашенските скорпиони.

Атанаска Иванова разказва пред сайта Struma.bg как била уплашена до смърт, когато посегнала към тенджерата в кухнята си оттам с вдигнат край на опашката си изпълзял черен скорпион. Той заплашително тръгнал към нея, но стреснатата жена успяла да дръпне ръката си навреме. Иванова решила в почивните дни да отиде на вилата си с намерение да поизчисти и приготви кащата за пролетния и летния сезон. Не била стъпвала там от две седмици. Но каква била изненадата й, когато попаднала на това насекомо. Тя обяснила пред журналистите, че не знае откъде и как то е проникнало в дома й, при положение че всичко наоколо било много добре запушено.

Хората, които са нападани вече от скорпионите знаят как да се отърват от тях. За целта те използват препарата фендон. В десет литра вода се разтваря петнадесет милиграма от него, съветват потърпевшите. Местните гарантират, че това количество има поразяващ ефект върху натрапниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар