Трагичните съдби на пътниците от последния полет на Боинг777!

Трагичните съдби на пътниците от последния полет на Боинг777!
5 (100%) 2 votes

Толкова живота, толкова съдби приключиха трагично в последния полет на Боинга!

Освен с мистериозното си изчезване Боинг 777 на Малаизийските въздушни сили е „богат” и със съдбите на пътниците, които е превозвал. На борда на пътническия самолет е имало 239 пътника от четиринадесет националности. Лайнерът изчезва на 8 март и оттогава опитите да бъдат намерени каквито и да са останки от него остават безуспешни.

В издирването на Боинга се включват самолети и кораби от различни страни, включително и представители на федералното бюро за разследване в САЩ.

Толкова съдби угаснаха заедно с последния полет на Боинга

Толкова съдби угаснаха заедно с последния полет на Боинга

На борда на Боинга са пътували деветнадесет артисти и калиграфи от Китай, които са се връщали в Пекин след изложба в Куала Лампур в Малайзия. Един от тях е особено голям късметлия. Роден през далечната 1938 година той бил изоставен като бебе при нападението на японците, после го е блъснал камион, но оживява, следва политическо преследване, три сърдечни удара. Той се има като щастливо възрастно дете, което обича да пее, танцува и да се радва на живота.

Пътническият самолет Боинг777 превозва и 53-годишен китайски бизнесмен. Той работи в отдела на фирма за недвижима собственост на малаизийска компания и често пътува до там и обратно. Със съпругата си и дъщеря си се чуват малко преди да се качи за полета.

Индонезийска двойка също е сред пътниците на Боинг 777. Двамата за първи път от седемнадесет години са си позволили да пътешестват. Непрекъснато са се обаждали на трите си деца, оставени временно на грижите на техни роднини. За последен път те са се чули с тях, когато се са качвали в самолета.

На борда на Боинга, сред пътниците е и 34-годишен син на малаизийски родители. Бащата е охранител с ниска заплата, роден в плантация за гума, който работи много и успява да плати вноските на сина си за училище. Когато сина вече взима живота в ръцете си, той си намира работа като специалист по информационни технологии в инженерна фирма. Като благодарен потомък той непрекъснато пътува до родината си, за да вижда родителите си, купува им храна и им плаща сметките. Безпомощните родители не знаят какво да правят, ако се окаже, че благодарния им наследник вече не е сред живите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар