Разберете всичко за говорния дефект на Ивайла Бакалова

Разберете всичко за говорния дефект на Ивайла Бакалова
5 (100%) 1 vote
Говорният дефект на Ивайла Бакалова е наследствен по майчина линия – твърди баща й, тя обаче разказва друга история

Говорният дефект на бившата Мис България Ивайла Бакалова, с който яко тормози зрителите на риалитито „Къртицата”, се оказа наследствен по майчина линия. „Ивайла заекваше поради наследственост, идваща от майка й. Много от фамилията им не говорят разбираемо” – споделя пред „България днес” бащата на миската д-р Божидар Бакалов, с когото тя е в открита вражда.
Той разказва, че Ивайла Бакалова проговорила твърде късно и заеквала от ранна детска възраст. Тя посещавала дори логопедична детска градина за деца с говорни препятствия. „Тя беше лекувана там до 7-годишна възраст. И операции сме й правили по тази причина” – разкрива родителят на миската.

Ивайла Бакалова Къртицата

Зрителите почти не разбират фъфленето на Ивайла Бакалова

Говорният дефект на Ивайла Бакалова отнесе доста негативни коментари от зрителите на риалитито „Къртицата”, като според доста от тях почти нищо от казаното от миската не се разбира.
Гледната точка на самата Ивайла Бакалова за говорните й проблеми е коренно различна: „Бях на 6 години и половина, играем си в стаята със сестра ми, когато той (д-р Бакалов) влиза и казва: „Хайде сега да видим коя е по-смела”. После ме взе и ме надвеси от 12-ия етаж с главата надолу”.
След тази случка миската не можела да говори от преживения стрес 6-7 месеца. Започнала и да заеква. Бащата не признава за истина твърденията на Ивайла Бакалова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Разберете всичко за говорния дефект на Ивайла Бакалова”

  1. evnuha

    мар. 31. 2014

    mnogo e blizala sestra si

Добавете коментар