Ясновидката Заварчик вещае мъжка рожба за Григор Димитров

Ясновидката Заварчик вещае мъжка рожба за Григор Димитров
5 (100%) 2 votes
Тенисистът ни Григор Димитров и Мария Шарапова ще имат бебе – гласи предсказание

Предсказанието за Григор Димитров и Мария Шарапова направи в началото на годината една от най-точните гадателки у нас Соня Заварчик пред изданието „България днес”. Това според нея ще се случи в началото на 2015 г. Двамата се обичали и плодът на любовта им ще бъде от мъжки пол, допълва разкритията на Заварчик и маг Рая, друга от топгадателките у нас.
„Григор Димитров и Маша имаха търкания в напасването на характерите си, но вече са ги преодолели. Ще чакаме и сватба догодина” – пророкуват БГ врачките.

Григор Димитров

Григор Димитров и Маша са лудо влюбени

„Ще изненадам с подарък за рождения ден на 19 април Мария, но ще го запазя в тайна. Вярно е, че обичам децата и мечтая един ден и аз да имам свое. Но още ми е много рано” – споделя пред изданието Григор Димитров.
„Личният ни живот и на двамата за това е личен, за да не споделяме за него. Не мога да се оплача от него обаче. Въпреки че имам 13 седмици път по състезания, аз не съм самотен. Всеки от нас двамата си върши работата. Затова се опитвам в момента да се фокусирам изцяло върху тениса, който играя” – обясни Григор Димитров връзката си с русокосата хубавица Мария Шарапова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар