Аиша Захари разкри притеснителни факти за пилота на изчезналия „Боинг” Преглеждания: 8561

Напоследък пилотът на изчезналия "Боинг", живеел затворен в собствен свят
0
5/5 - (1 vote)

Напоследък Захари Ахмед Шах живеел затворен в собствен свят

Членове на семейството на пилота на изчезналия „Боинг” на малайзийските авиолинии потвърдиха информацията, че в последно време е бил емоционално нестабилен.

Като причина за емоционалната му нестабилност посочват разпадането на брака му.
По повод мистериозното изчезване на самолета, съпругата и дъщерята на капитана разказват, че напоследък е бил потопен в собствените си мисли и доста разсеян.
Няколко седмици преди изчезването на „Боинга”, 53-годишният Шах категорично отказал да посети психотерапевт заради влошаването на отношенията с половинката му.

Напоследък пилотът на изчезналия "Боинг", живеел затворен в собствен свят
Напоследък пилотът на изчезналия „Боинг“, живеел затворен в собствен свят

Три седмици след мистериозната случка, превърнала се в трагедия, следователи от Малайзия смятат, че някой от екипажа (вероятно капитана на полета) е променил умишлено курса на „Боинг”-а, който превозваше 239 души на борда си.
За целта са били прекъснати и комуникациите.
Предположенията на разследващите са, че самолетът е кръжал дълго време над Индийския океан в резултат, на което е останал без гориво и се е потопил във водата.

До момента не е открито предсмъртно писмо на някой от екипажа или пасажерите на борда на „Боинг”-а.
Полицейските власти продължават да концентрират усилията си върху миналото на Захари Ахмед Шах. Опитват се да разгадаят и дали психическото състояние, в което се е намирал преди полета, е оказало някакво влияние върху трагедията.
„Мейл он Сънди“ твърди, че Файза Кханум Мустафа Хан, която е съпруга на пилота, е разказала на следователите, че седмици преди 8 март, той е спрял да комуникира с нея.

Затворил се в себе си и прекарвал свободното си време заключен в стаята си. В последствие полицейските власти разкриха, че Шах е прекарвал голяма част от времето си с полетния симулатор, който бе открит в стаята му.
Съпругата му споделя, че напоследък той просто се затворил в черупката си.
28-годишната дъщеря на Щах – Аиша пък разкрива, че в последните разговори с баща си, е забелязала огромна промяна.
Тя споделя, че не бил бащата, когото познава и допълва, че изглеждал сякаш се е изгубил в собствен свят и бил доста притеснен.

Стана ясно и че Шах е бил изключително разгневен, след като е разбрал, че са осъдили на лишаване от свобода политическия му герой Анвар Ибрахим. Той е научил тази информация броени часове преди полета.
Въпреки странното му поведение напоследък, семейството му, е убедено, че отговорността за трагедията не е негова, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.