Знаменателно събитие под тепетата: Над 70 пловдивски журналисти по света учредиха свой клуб

Знаменателно събитие под тепетата: Над 70 пловдивски журналисти по света учредиха свой клуб
5 (100%) 1 vote
След мощен купон в шикозния ресторант Famous House стана ясно, че този който добре отразява новините, умее и добре да ги прави

Над 70 репортери, редактори, фоторепортери, вестникари, телевизионери, радиоводещи, журналисти от електронни сайтове и медийни хора събра ресторанта на Famous House в петък вечерта. Необичайно засиленото медийно присъствие направи впечатление на живеещите и минаващи покрай шикозното пловдивско заведение. Този път обаче представителите на медиите не отразяваха събитие, а го сътвориха – основан бе Клубът на пловдивските журналисти по целия свят. Учредители станаха не само дошлите – предимно работещи в Пловдив колеги, но и журналисти от София и страната, както и живеещите в момента в САЩ, Канада, Дания, Австралия.
Клубът на пловдивските журналисти по света бе учреден неформално, много приятелски, в шеги, закачки и спомени покрай общи репортажи, но обещава да прерасне в сериозно обединение на гилдията.

Атмосфера от учредяването на Клуба на пловдивските журналисти по цял свят

Атмосфера от учредяването на Клуба на пловдивските журналисти по цял свят

Инициаторът на акцията Надежда Кехайова обяви, че форматът е отворен за всички журналисти и хора от медиите, свързани с Пловдив, където и да се намират в момента, и могат да се регистрират на първо време във Фейсбук страницата.
Предстои създаването на самостоятелен сайт на Клуба и учредяването му като сдружение с нестопанска цел. Идеята на Клуба на пловдивските журналисти по света е да се предостави възможност за взаимопомощ в гилдията при трудни моменти, лесен достъп и защита на свободата на словото.
Всичко това бе решено сред уютната атмосфера и кулинарните изкушения на Famous House ресторант, марковите напитки на „Винпром Пещера“ и невероятната емоция, създадена от пловдивското супер трио Сопрано и дует Фантазия. Присъстващите получиха лимитирана бутилка изключително вино „Вила Ямбол“ с поименен етикет на учредител и логото на вече съществуващия Клуб на пловдивските журналисти по целия свят.

Идеолога на клуба Надежда Кехайова

Идеолога на клуба Надежда Кехайова

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар