Заплашват Брендо с покушение след затвора!

Заплашват Брендо с покушение след затвора!
5 (100%) 1 vote

Ето с какво се е занимавал Брендо в килията си!

Известният като „кокаинов крал” Евелин Банев – Брендо е обитавал килия от дванадесет квадрата в Софийския градски съд. Той бе заловен като водач на международна група за пренос и разпространение на упойващи вещества и осъден от италианските власти на максималната присъда – двадесет години лишаване от свобода. След като беше върнат в България и Брендо получи присъда от седем години и половина зад решетките. Изненадващо скоро бе освободен за домашен арест. С него бяха заловени още няколко негови помощници, които получиха по-малки присъди от исканите от прокуратурата. Така например считания за дясна ръка на кокаиновия бос Тинко Гарев вместо осемнадесет бе лишен от свобода с три години по-малко от поисканата от прокурорите.

Смъртна заплаха виси над главата на Брендо

Смъртна заплаха виси над главата на Брендо

Според източници от затвора кралят на белия прах Брендо в килията се е занимавал с йога. Дори е предложил на администрацията да води такъв курс, но те са го отрязали. Вип-пандизчията освен плазмата си е нямал друго в килията. Брендо е бил и ревностен почитател на растителната храна. В менюто му е липсвало месо, а е имало само плодове, зеленчуци и билкови отвари, споделят негови надзиратели.

Докато е търкал наровете в очакване на присъдата си, Брендо дори и говорил много малко и за кратко по мобилния си телефон. Клюката носи, че заради прихванат разговор по джиесема си с бившата си съпруга и майка на дъщеря му Лара-Моника Добринова е бил закопчан на границата. Както гласи обвинението престъпната група, сформирана от Брендо е включвала екссъпругата му, нейната сестра Десислава и доведения му брат Симо Карайчев. Финансовите постъпления са преминавали през фирмата на неговия баджанак Константин Дишлиев и баща му Владимир. Фирмата легално се е занимавала с отпускане на заеми срещу залози. По-късно двамата мъже, съпрузи на двете сестри са се скарали. Константин е гръмнат от неизвестни извършители на 14 май 2005.

Тогава около 11 часа вечерта той е излизал от индийския ресторант в столицата, където е вечерял със съпругата си, за до отиде до джипа си. Според майката на Константин- Запрянка синът й е гръмнат от хора на Брендо, заради настъпили раздори помежду им. Това родителката е заявила пред съдии, като малко преди делото е била направена на решето на 24 април 2007. Тя е обвинила Брендо и снаха си Десислава в „пране на пари”.

Лара, дъщерята на Евелин Банев бе отвлечена на 5 март 2013 година пред дома им на бул. „Ал. Пушкин” в столицата. Тя бе причакана от трима маскирани, които стреляха и раниха охранителя й. После натъпкаха детето в черен джип и потеглиха към неизвестна посока. Около петдесет дни след покушението щерката на Брендо бе върната невредима и оставена пред 6-то РПУ. По информация, която не се потвърди нито от нейните родители, нито от полицията за свободата й са броени 540 000 евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар