Наследникът на Митьо Пищова се отрече от него

Наследникът на Митьо Пищова се отрече от него
5 (100%) 4 votes
Младежът се срамува от изцепките на Митьо Пищова

Скандалноизвестният бизнесмен от Велико Търново Митьо Пищова съвсем се смахна. След като проплака, че обмисля да се обеси на 6 май, понеже е болен, няма пари за лекарства и операции, а всички близки са го низвергнали, надареният шоумен излезе с ново 20 – уголеми си мъжеството с 50 кубика силикон.
Великотърновският бохем обаче не спря дотук с публичните си изцепки – пише „Уикенд”. В ефира на Нова ТВ Митьо Пищова разхвърли тлъста пачка с пари пред очите на втрещения водещ. Парите намерил в дамаджана в мазето си.

Митьо Пищова

Митьо Пищова разхвърля пачка с пари в студиото

„140 мухлясали хилядарки открих в мазето на баба и дядо в Батак. Останали са от аренда на ниви. Връщам се към стария си начин на живот – ядене, пиене и жени. Сега имам пари и мога да си го позволя” – изхвърли се Митьо Пищова. Той се похвали с обувки ала Евгени Минчев, за които броил 2 бона.
Имането обаче Митьо Пищова нямал намерение да дели със семейството си, а най-ощетен е синът му, който през цялото време беше плътно до него и най-много му помагаше, когато беше на легло. „С него сме поели в различни посоки, не сме си близки вече” – коментира с половин уста великотърновският баровец. Истината обаче е друга – единственият наследник на Митьо Пищова се е отрекъл от него и не иска и да чуе за скандалния си баща. „От толкова много простотии и излагации накрая сам ще си остане” – коментират жители на старопрестолния град.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Наследникът на Митьо Пищова се отрече от него”

  1. Криско

    мар. 31. 2014

    Не се излагайте и не пишете глупости. МИТЬО ПИЩОВА НЯМА НИКАКЪВ СИН И НИКОГА НЕ Е ИМАЛ. Големите репортери – кой го е виждал този мистериозен син, кой го е снимал? Да не стане въздух под налягане – като бременността на Лили Игнатова, дето му се смя цяла България

  2. Kiko Kikov

    Дек. 29. 2014

    ima sin

Добавете коментар