Николай Бареков обвини кметицата на София, че стои в основата на проблемите на града

Николай Бареков не спира с атаките срещу политическите си опоненти. Лидерът на България без цензура подхвана и кметицата на София Йорданка Фандъкова. Според журналиста именно тя стои в основата на всички проблеми на столицата, тъй като изпълнява нарежданията на политическия си лидер Бойко Борисов. Николай Бареков в прав текст нарече и двамата "крадци".

[caption id="attachment_404088" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков нападна Йорданка Фандъкова Николай Бареков нападна Йорданка Фандъкова[/caption]

И обоснова сериозните си обвинения с факта, че метрото е излязло на софиянци три пъти по-скъпо, а топлофикация е сериозно задлъжняла с близо 700 милиона лева. Николай Бареков изтъкна и размера на бюджета на София, който по времето на Стефан Софиянски е бил 400 милиона, а сега е 1,5 милиарда. Където отиват тези пари, поиска да знае бившият изпълнителен директор на ТВ7.

Естествено, журналистът не пропусна да изкоментира и темата за настоящите управници. Репортерът не крие намеренията си да събори това правителство, за да постави собствената си партия България без цензура начело на страната. "Аз кафета няма да пия нито със Станишев, нито с Борисов, нито с Местан", заяви Николай Бареков по повод неофициалната среща между лидерите на ДПС и ГЕРБ преди няколко дена в кафе в Кърджали, предават от БЛИЦ.