Николай Бареков побесня: Станишев ни окраде!

Гласувайте за статията

Николай Бареков твърди, че Сергей Станишев посегнал на идеите на „България без цензура”, за да блесне на евроизборите

Николай Бареков заряза поканите да пият кафе и да разхождат кучета със Сергей Станишев. Лидерът на „България без цензура” се зарече да не общува с него, докато не направи скандално самопризнание.

Николай Бареков твърди, че Сергей Станишев нагло откраднал идеите на партията му. Отказвал всяка комуникация с него, макар до вчера да се надяваше двамата също да изпият по едно „кафе на мира”.

Лидерът на БСП не само отказа всички възможни покани, които получи от най-дейния политически водач напоследък, но и го провокира. Първо беше историята с таблетите, които трябваше да получат първолаците, когато Никоалай Бареков стане премиер. Сега пък внесеният от Ангел Славчев мораториум бил присвоен от червения лидер.

За една година на власт не направил нищо, за да сложи под контрол произвола в банковия сектор, но сега се захванал със съдия-изпълнителите по кредитите.
„Нека Сергей Станишев и БСП да си признаят, че са една популистка партия, която нищо друго не работи към днешна дата, освен да краде идеите на ББЦ“, беснее Николай Бареков.

Николай Бареков тропна с крак и спира с офертите за кафе и разходки с кучета

Николай Бареков тропна с крак и спира с офертите за кафе и разходки с кучета

Червените искали импийчмънт на Росен Плевнелиев, но не подкрепяли „България без цензура“. Целта им била да яхнат вълната и настроенията, създадени от партията му.

Вчера Станишев от личната си страница във Фейсбук Сергей Станишев благо сподели с електората, че разбира хората, които теглят заеми. Хората го правели, за да подобрят живота си, но банките се възползвали от това като налагат условия, недопустими за другите европейски държави.

Николай Бареков преди два дена сподели, че премиерът от времето на Тройната коалиция навремето му звънял да му иска съвети за управлението. Ако се вярва на думите му, още го ползва като политическо гуру.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

10 коментара to “Николай Бареков побесня: Станишев ни окраде!”

 1. Славян

  мар. 29. 2014

  Като не могат друго, крадат…

 2. Ина

  мар. 29. 2014

  Станишев до там стигна, че не може сам да даде идеи, ами краде от другите.

 3. Ани

  мар. 29. 2014

  Това са последно отчаяни опити на Станишев да спечели избори, но е крайно време да напусне председателския пост на БСП!

 4. Манол

  мар. 29. 2014

  Друго не може и да се очаква от Станишев , той може би още си живее със онова време когато някой прави откритие и Тату казва Аз измислих еди-какво си и всички го аплодират. СтаниШев вече нещата не стоят така, не може да си присвояваш чуждите идеи и всичко да е ток и жица. Бареков честно на поканата да си разхождате кученцата реших че искаш да разведеш него на синджир че ама …. ц
  Остави го този боклук , за нищо не става.

 5. Кирил

  мар. 29. 2014

  Те БСП това много добре го умеят, да си приписват разни заслуги. И всичко естествено с предизборна цел.

 6. Даниел

  мар. 29. 2014

  За пореден път Станишев показва че нищо не може да прави и във тъпото си бездействие само краде идеи от другите и ги лансира като свои. Смешник си бе смешник си и остана.

 7. Стив

  мар. 29. 2014

  БСП винаги са били Крадци и преди и сега пак са си крадци и все гледат да откраднат каквото могат и ако може да е повече от колкото могат .

 8. Соня

  мар. 29. 2014

  Комунистите открай време нямат собствени идеи и си присвояват чужди.

 9. Радо

  мар. 29. 2014

  Щом е нещо за крадене, те са там. Идеи, пари, картофи, к’вото дойде! Важното е да са в играта, че да не забравят как се прави!

 10. Вили

  мар. 29. 2014

  Бареков, аз не гледам много политически предавания, хубаво е че така категорично се изразявате, само дето ми прилича много на чаровните коментари на Бойко…

Добавете коментар