Диляна Попова и Асен Блатечки – хроника на една забранена любов

Диляна Попова и Асен Блатечки – хроника на една забранена любов
5 (100%) 1 vote
Слуховете за топла връзка между Диляна Попова и Асен Блатечки достигнаха епогея си по времето на „Стъклен дом” през 2010 г.

Диляна Попова и Асен Блатечки се знаят толкова отдавна, даже не помнят откога. Десетки пъти двамата взаимно са се шегували с поредната клюка по техен адрес. От няколко месеца обаче те са официална двойка. Нито моделката, нито актьорът са готови още да говорят за това публично, но пред близките си хора двамата са били болезнено откровени – пише „Уикенд”.
„Прости ми, Катя” – е казал Асен Блатечки на жената, с която беше семеен цели 14 години. И тя го е направила – разкриват техни близки. Катя е безкрайно интелигентна и свестен човек. Именно тя е била човекът, по чиято идея двамата се разделят мирно и тихо, без излишни драми пред детето.

Диляна Попова

Диляна Попова и Асен Блатечки вече са официална двойка

За Диляна Попова нещата също не са били лесни. Тя пък е преживяла дилемата трябва ли да се влюбва в обвързан мъж с дете. Пред близките си приятели манекенката и споделяла, че се е поставяла десетки пъти на мястото на Катя. В крайна сметка обаче любовта не пита – отбелязва изданието.
На фона на всички душевни перипетии и терзания 43-годишният Асен Блатечки и 32-годишната Диляна Попова решават да заживеят под един покрив. Вече 5 месеца двамата делят общ дом, като единственият гост в него е била дъщерята на актьора. Най-важното за 13-годишното момиче било, че баща му е бил честен с него и му е казал като на голям човек как стоят нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Диляна Попова и Асен Блатечки – хроника на една забранена любов”

  1. Galina Vasileva

    апр. 04. 2014

    АКО СЕ ДОВЕРЯ НА ТАЯ "ЖЪЛТА ПРЕСА",МИСЛЯ,ЧЕ ДВАМАТА ВЛЮБЕНИ СА НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА-ПОНЕ В МОМЕНТА .ОЧАКВАТ ГИ НЕЗАБРАВИМИ И СЪКРОВЕНИ МИГОВЕ.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ХУБАВИТЕ И МИЛИ МОМЕНТИ ДА ПРЕОБЛАДАВАТ. ЗА ДЕЛЯНА УГРИЗЕНИЯ-НЯМА. ЗА АСЕН,И ТО, САМО АКО Е БИЛ ИСКРЕН В ИНТЕРВЮТАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНА-ДВЕ,ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ЩЕ МУ Е ТЕГАВО,ОСВЕЕЕН АКО НЕ Е ИГРАЛ РОЛЯ В РАЗГОВОРИТЕ С ЖУРНАЛИСТИТЕ. САМ РАЗБИ НА ПУХ И ПРАХ ЛЕГЕНДАТА ЗА ПРИВЪРЗАНОСТТА КЪМ СЕМЕЙСТВОТО СИ……… ЧОВЕК МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ НЕЩО ИЛИ НЯКОГО ТОЧНО И САМО ТОГАВА,КОГАТО СЕ ПОСТАВИ НА МЯСТОТО НА ДРУГИЯ. ПОНЕЖЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ САМО БЛАТЕЧКИ Е СЕМЕЕН,НА НЕГО НЯКОГА ,В ОБОЗРИМОТО БЪДЕЩЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ОБРАТНАТА "ПАТОВА СЛУЧКА",В КОЯТО РОЛИТЕ ЩЕ СА РАЗМЕНЕНИ. ТОГАВА МЪЖКОТО МУ ДОСТОЙНСТВО БИ МОГЛО ДА Е СЕРИОЗНО,НАПРАВО УБИЙСТВЕНО НАРАНЕНО. ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ КОЛЕЛОТО НА ЖИВОТА СЕ ВЪРТИ НАПРЕД……..НЕ СЪМ ЧУЛА ДА СЕ Е ЗАВЪРТЯЛО НАЗАД………..ПОНЕ ДО СЕГА??!!…….

    И ВСЕ ПАК,КАТО ВИЖДАМ КАКВА ДОБРОНАМЕРЕНОСТ СТРУИ ОТ ОЧИТЕ МУ КАТО ЖУРИ В "БГ ТЪРСИ ТАЛАНТ"– ДАНО И–-НЕКА СЕ НАДЯВАМЕ НА ДОБРОТО И ДА ВЯРВАМЕ В ДОБРОТАТА….
    .

Добавете коментар