България без цензура обяви задоволството си от действията на двете партии

България без цензура не скри задоволството си от действията на Атака и ДПС. Лидерът на партията Николай Бареков обяви, че иска да благодари на депутатите от двете партии за искането им на импийчмънт на президента Росен Плевнелиев. "Целият състав на България без цензура застава зад искането да бъдат разследвани връзките на Плевнелиев с енерго дружества, които са монополисти на българския пазар.

[caption id="attachment_404039" align="alignleft" width="300"]Лидерът на България без цензура Николай Бареков Лидерът на България без цензура Николай Бареков[/caption]

Както знаете, малко по-рано днес депутатът Румен Йончев пусна подписка за анкетна комисия, чиято задача ще е да разследва дали държавния ни глава представлява заплаха за енергийната сигурност на България. По този повод от България без цензура намират за странно мълчанието на лидера на БСП Сергей Станишев по въпроса.

Николай Бареков заяви пред БЛИЦ, че поведението на бившия премиер говори единствено, че бута страната към предсрочни избори и то със служебен кабинет, назначен от Росен Плевнелиев. Лидерът на България без цензура обяви още, че гледа на всички народни представители от ГЕРБ като на хора, които са съюзници на партията му. Естествено, без лидерите Бойко Борисов и Цветан Цветанов.