Излезе нова версия за покушението над Борислав Манджуков!

Излезе нова версия за покушението над Борислав Манджуков!
5 (100%) 1 vote

Нова версия за покушението на Борислав Манджуков разследват властите!

Няколко версии спрягат разследващите полицаи във връзка с ликвидирането на Борислав Манджуков. 39-годишният бизнесмен бе гръмнат пред дома си в столичния квартал „Бокар”. Той бе прострелян в гърба от неизвестен извършител и почина на път за болницата.

Според една от версиите, младият Манджуков е застрелян заради неуредени сделки с трафик на кока. Голяма пратка от банани, в която било открито голямо количество упойващи вещества е засечена на пристанището във Варна. Стоката е трябвало да отпътува за Западна Европа, а южните плодове да се продават във фирма на далавераджията, в която той имал участие с поставени лица. Но категоричността на това предположение не е доказана.

Разследват нова версия за покушението на Манджуков

Разследват нова версия за покушението на Манджуков

Други теории за кончината му гравитират около заложната къща, собственост на бизнесмена Манджуков. Тя е отпускала колосални заеми срещу залог на имот. След като човекът е идвал да си погаси вноските е установявал, че собствеността му е препродадена на второ и трето лице. Според полицаите и близки до обкръжението на 39-годишния мъж, някой от тези излъгани хора може да е извършил покушението.

Борислав Манджуков е действал с голям размах. Много хора са желаели края му, защото те са били ограбени от него. На много от тях бизнесмена е откраднал или или имот, или е дължал огромни суми пари. Затова и полицаите се затрудняват да намерят вярната следа в разследването на покушението му.

Според негов съдружник в миналото, с когото са били в близки отношения, Манджуков или е убит от хора, на които е ограбил и последната собственост, или от господарите си. А това са руснаците, с които бизнесмена си е партнирал в делата си. Той е пътувал много в Русия и е въртял различни дейности с хора, които са разполагали с много пари.

Но каквато и да е истината, над Борислав Манджуков е бил прострян чадър от власт имащите на деня. Понеже не може да е имал 48 виясщи дела и да не е влязъл в затвора, упорито говорят близки до обкръжението на бизнесмена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Излезе нова версия за покушението над Борислав Манджуков!”

 1. анализ

  мар. 28. 2014

  Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и ГЕРБ . . .
  -=
  Чарвеният гущер от Позитано (в лицето на Петър Димитров) си скъса компроментираната част от опашката . . .

 2. Hristo Cholakov

  мар. 28. 2014

  мъртъв помияр, не ни зснимавайте с тва гомно

 3. Hristo Cholakov

  мар. 28. 2014

  мъртъв помияр, не ни зснимавайте с тва гомно

Добавете коментар