Борислав Манджуков беше погребан в бял ковчег

Борислав Манджуков беше погребан в бял ковчег
5 (100%) 1 vote

Борислав Манджуков беше изпратен в последния му път на опело в катедралата във Варна

Борисав Манджуков беше погребан в бял ковчег, а на опелото му дойдоха около стотина опечалени близки и приятели. Последното сбогуване с разстреляния бизнесмен се състоя малко след 13 часа днес в катедрала във Варна. По настояване на близките на Борислав Манджуков, на него не бяха допуснати външни лица и представители на медиите, за което следяха няколко охранители.

Погребаха Борислав Манджуков

Погребаха Борислав Манджуков

В продължение на около час опечалените се прощаваха с бизнесмена като оставяха бели и червени рози в ковчега му. След опелото, тялото на Борислав Манджуков беше положено на старите гробища във Варна. Плътно до ковчега с тленните останки бяха майката на Манджуков – Евгения, сестра му Моника и Лора – жената, с която той живя в последните години и от която има дете.

Родителите на първата му съпруга Галя, която също не е сред живите, също бяха сред дошлите да си вземат последно сбогом с бизнесмена. Възрастните хора се грижат за голямата му дъщеря Анжелика, която остава кръгло сираче. Майката на Борислав Манджуков едвам се крепеше на краката си от мъка, видяха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Борислав Манджуков беше погребан в бял ковчег”

  1. analiz

    апр. 06. 2014

    Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и ГЕРБ . . .
    -=
    Чарвеният гущер от Позитано (в лицето на Петър Димитров) си скъса компроментираната част от опашката . . .

Добавете коментар