Вижте 2-годишното китайче, загинало при катастрофата с Боинг777!

Вижте 2-годишното китайче, загинало при катастрофата с Боинг777!
5 (100%) 1 vote

Това малко и невинно китайско детенце загина при трагичния инцидент с Боинга!

Снимка на две годишно пасажерче от Китай разтърси обществеността. Детето е страдало от дихателни проблеми и родителите му са го водили в Малайзия, за да диша чист въздух и на процедури. Малкият Моенг Ванг е бил в сравнително добро здраве, когато се е намирал в самолета Боинг777.

Боинг 777 на малайзийските въздушни сили изчезна на 8 март и оттогава не могат да бъдат намерени неговите останки. Все още не е открита и черната кутия, която пази пълната информация за всичко, което се случва на борда на пътническия Боинг. На борда е имало 239 пътници от четиринадесет националности. Пасажерите са отпътували от летище Куала Лумпур в Малайзия в посока към Пекин. Най-многобройни са били пътниците от Китай.

Това малко, сладко китайче загина в падналия Боинг

Това малко, сладко китайче загина в падналия Боинг

В издирвателните операции се включиха военни и цивилни самолети и кораби от Китай, Австралия, Америка и Япония. В разследването дори се намеси Федералното бюро за разследване в САЩ. Първоначално от китайски сателит бе съобщено, че са открити отломки от самолета, но информацията не се потвърди. След което френски проследяващи устройства засякоха два предмета с различна форма и окраска, за което се предположи, че може да са части от изчезналия лайнер. Те също не можаха да се установят и докажат убедително. Но това наведе на мисълта разследващите, че самолетът Боинг777 доста се е отклонил от предполагаемия курс и на тази база започнаха да се претърсват южните части на Индийския океан.

Няколко версии се спрягаха за предизвиканата катастрофа на Боинга. Някои от тях бяха за връзка на екипажа и по-специално на главния пилот с терористични групировки, заради които той е отклонил полета на самолета.

Други визираха нещо страшно и неизвестно, което се е случило с пилотите и предизвикало трагедията с падналия Боинг.

До момента обаче липсват каквито и да са убедителни доказателства, че със самолета се е случило каквото и да е. На два пъти в продължение на три дни бяха спрени всякакви издирвателни операции. Последната е заради това, че океана е изключително бурен заради ураганните ветрове и огромни вълни и има опасност спасителите да пострадат.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Вижте 2-годишното китайче, загинало при катастрофата с Боинг777!”

  1. Антэния

    мар. 27. 2014

    Все още неможем да говорим със сигурност за смърт!Дано да ги намерят живи!

Добавете коментар