Разкриха нови подробности за момента на покушението над Манджуков!

Разкриха нови подробности за момента на покушението над Манджуков!
5 (100%) 1 vote

Очевидно Манджуков собственоръчно е отворил вратата на палача си!

Гръмнатият бизнесмен Борислав Манджуков най-вероятно сам е отворил вратата на своя палач, разкриха от следствието. Когато се е прибирал в дома си, 39-годишният Манджуков е отворил външната порта на входа, която се затваря и отваря чрез код. Мъжът, който го е дебнел или е влязъл в коридора, малко преди вратата да се затвори, или е проникнал вътре, след като бизнесменът му е отворил, преди да тръгне нагоре по стълбищата към апартамента си.

Според разследващите свидетел на покушението е бил възрастния охранител Павел, който най-вероятно се е разминал с това, че е могъл да отнесе и той куршумите на килъра. Пазачът е бил преди това да провери колите в подземния гараж и после е бил още в асансьора, когато са проехтели изстрелите. Той веднага е отишъл при простреляния Манджуков, но младият мъж едва е успял да си отвори и затвори очите. Сотаджията дори не е могъл да извика спешна медицинска помощ, това го е сторила жена, която в този момент минавала покрай блока. Раненият е издъхнал в линейката, дори не е успял да стигне жив до болницата.

Нови подробности за покушението на Манджуков излязоха наяве

Нови подробности за покушението на Манджуков излязоха наяве

Според разследващите органи първоначално килирът се е скрил и после е побегнал към булевард „България” и се е качил в кола. Наоколо е имало охранителни камери, но повечето са били за украса. Полицаите са разпитали много свидетели наоколо, но никой не е видял нищо, няма записана информация и по охранителните камери.

Според специалистите Манджуков е бил е наблюдаван дълго време и накрая преследвачите са се изнервили и са предприели по-решителни действия. Те са знаели, че бизнесменът ходи без гардове, само с шофьора си.

Според NEWS7 обаче, базирайки се на казаното от страна на разследващите има свидетел на деянието. Според очевидеца мъжът, който е застрелял Борислав Манджуков, е избягал в тъмната част на квартала. Той е знаел, че там няма охранителни камери и затова не може да бъде проследен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Разкриха нови подробности за момента на покушението над Манджуков!”

  1. analiz

    апр. 06. 2014

    Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и ГЕРБ . . .
    -=
    Чарвеният гущер от Позитано (в лицето на Петър Димитров) си скъса компроментираната част от опашката . . .

Добавете коментар