Коалиция между ГЕРБ, ДПС и десни партии ще катурнe правителството!

Айде у десно!
0

„Кафето на мира” била показната втора част от старта на нов политически проект начело с ГЕРБ

ГЕРБ най-накрая ще помете властта, но в коалиция с ДПС и десни партии.

Нов политически проект се стяга да катурне най-накрая правителството на Орешарски. ГЕРБ е начело на заверата, но ще остави „в играта” хората на Лютви Местан.

За разлика от „кафето на мира”, Бойко Борисов и партията му ще се споразумеят с десните при закрити врата. Тайнствената среща е уречена за 31-ви март в известен софийски хотел, твърдят от „ПИК”.

Заверата ще се проведе с благословията на европейската десница, в чийто интерес е опозиционните сили в България да се обединя в навечерието на изборите през май.

Официално обявената тема на срещата е дали да се промени действащата Конституция или да се гласува нова. Международна фондация подсигурила финансово дискусията, твърдят от агенцията.

Айде у десно!
Айде у десно!

Активисти, и то от висшия ешелон на ДПС и ГЕРБ издали, че преди онова показно кафе в Кърджали, Бойко Борисов и Доган вече са сключили споразумение. Двете страни са се разбрали и текат преговори как да осъществят секретния си политически план, чиято цел е да се свали правителството веднага след евроизборите.

Ако договорката се спази, в следващото 43-то НС победителят на изборите, според социолозите, ГЕРБ ще си гарантират мнозинство с ДПС. Двете партии щели да представят нов проект за Конституция и след една година ще разпуснат парламента, за да се свика Велико народно събрание.
Едногодишен мандат щял да протече с управлението на широка коалиция на ГЕРБ, десни партии и ДПС.
http://youtu.be/TfghPT6CrnA

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.