В Пловдив основават Клуб на пловдивските журналисти по целия свят

В Пловдив основават Клуб на пловдивските журналисти по целия свят
3 (60%) 2 votes
Клубът на пловдивските журналисти по целия свят ще се събира веднъж годишно в Пловдив

Острите пера на журналистиката се събират в петък, 28 март, 2014 г. в 19 ч. в ресторант “Famous house” в Пловдив, за да основат Клуб на пловдивските журналисти по целия свят. Идеята хрумнала на Надежда Кехайова, която предишния месец направила сбирка на бивши и настоящи колеги на „Стандарт”, на която присъствали и журналисти от други медии. Останала доволна от изключително дружелюбната и артистична атмосфера на купона, Кехайова решила да обедини в клуб пловдивски журналисти, пръснали се из страната и по света. Идеята е те да си помагат, като обменят информация и контакти.

Сред учредителите на клуба са пловдивски журналисти, практикуващи в София, Стара Загора, Варна, Дания, Гърция, Америка и дори Австралия. Идеята е да се създаде сайт с контактите на пловдивските журналисти, чрез който те взаимно да си помагат, обменяйки информация. Клубът ще се събира веднъж годишно всеки последен петък на месец март.

Клуб на пловдивските журналисти по целия свят

Клубът на пловдивските журналисти по целия свят ще се събира веднъж годишно

Сред учредителите на клуба личат имената на Надежда Кехайова, Ели Куманова, Елена Янева и др.

От чужбина духовно ще присъстват Анелия Александрова от Копенхаген, Дания, Ваня Божилова-Крамер, от Чикаго, САЩ, София Попова от Масачузетс, САЩ, Васко Хаджииванов от Лос Анджелис, САЩ, Мария Узунова от Монреал, Канада и др.

Първата среща на членовете на Клуб на пловдивските журналисти по целия свят се организира с любезното съдействие на Винпром Пещера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар