Борислав Манджуков аха да остави възрастния Пройно Маринов без имотите му

Борислав Манджуков е завлякъл възрастен мъж с хиляди левове. Съмнителният варненски бизнесмен, който беше застрелян преди два дена, е успял да измами 75-годишен мъж на име Пройно Маринов. Лично дядото разказа за отвратителната шашма, дело на вече мъртвия Борислав Манджуков. Какво се е случило?

[caption id="attachment_403866" align="alignleft" width="300"]Борислав Манджуков завлякъл дядо с хиляди Борислав Манджуков завлякъл дядо с хиляди[/caption]

Още преди десет години, през 2004, Борислав Манджуков обещал на Пройно и синът му, че ще им осигури жилище в новострояща се луксозна кооперация. Условието било двамата да му преведат на 4 пъти сериозни суми пари, както се и случило. Въпросните пари са играли ролята на вложение, което е трябвало да бъде възвърнато през 2005. Това обаче не станало, а Борислав Манджуков взел да увърта, за да не върне парите.

Това принудило Пройно и синът му да заведат дело срещу измамника. Вследствие на това им били възстановени само парите от първия транш - 13 440 евро. С това обаче перипетиите им не приключили. Оказало се, че имотът на дядото е запориран по запис на заповед на стойност над 100 хиляди лева. Пройно е категоричен, че не е подписвал нищо такова и в дъното на шашмата стои Борислав Манджуков, който имал абсолютно всичките му лични данни.

Делото, заведено от Пройно и синът му срещу Борислав Манджуков продължава и в момента, въпреки смъртта на бизнесмена, предават от БЛИЦ.