12-годишният Стивън от Русе не беше погребан сам!

12-годишният Стивън от Русе не беше погребан сам!
5 (100%) 1 vote

Стивън се хвърлил от 6-я етаж след като чул родителите си да се прибират в апартамента им! Ето с какво го погребаха!

В събота петокласник от Русе полетя от шестия етаж на апартамента си в блока. Момчето живееше в квартал „Изток” на крайдунавския град и беше ученик в ОУ „Васил Априлов”. 12-годишният Стивън свърши с живота си заради подигравка и несподелена любов от страна на четвъртокласничка. Според психолозите обаче скокът на момчето отвисоко е подсъзнателна реакция на неразбиране и протест, както и от липса на комуникация. Момчето живееше в жилището с майка си Илка, сестра си Мелиса и първият съпруг на майката.

Стивън беше погребан с любимия си скейтборд

Стивън беше погребан с любимия си скейтборд

Във фаталния ден майката и пастрока му отишли на гости на другарчета в кв. „Дружба” в Русе. Те поканили и Стивън да отиде с тях, но той отказал. Казал, че ще бъде с приятели и ще кара скейтборд. Пред другарите си Стивън казал, че ще сложи край на живота си заради неразбраната любов на девойче от четвърти клас, в което бил влюбен. Девойката я нямало в града, отсъствала. Вечерта Стивън си писал в социалната мрежа със свои съученици. Изпратил съобщение по Фейсбук, както и имейл на изгората си. Пред момчетата недвусмислено споделил, че ще се самоликвидира. Само един приятел го разубедил да не прави това, а да си избие мисълта от главата си.

Стивън и сестра му били родом от Балчик, но родителката им се разделила с татко им и той заминал за чужбина. От първият си съпруг Илка, с който живеели заедно, имала голям син, който не живеел във въпросния апартамент. Той обитавал друго жилище.

Стивън скочил през терасата към десет часа и петнадесет минути вечерта в събота, малко преди майка му и втория му баща да си влязат в апартамента. Майката успяла да види само разкъсаните кабели от балкона. Лекарите не успели да спасят Стивън.

Да го изпратят до последния му път бяха дошли много роднини, близки, приятели на семейството и момчето. А най-много сълзи се изляха при последното прощаване с детето, което бе погребано с любимия си скейтборд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар