Масово: Вуду магии в интернет!

Масово: Вуду магии в интернет!
4 (80%) 2 votes

Вуду магиите заливат интернет пространството, пазете се!

Екс приятели си „прощават” единствено, след като се наранят с вуду магия. Това е най-новата мода в Интернет пространството, което е залято с подобни продукти. Куклата се търгува за двадесет и пет лева, като в комплекта влизат и единадесет карфици. В пакета има указание къде и как да се забият топлийките. Освен това има текстове и песни, с които да се извършват ритуалите.Черна и бяла е гамата, в които се разпространяват куклите за черна вуду магия. Освен това в посланието ясно и категорично е упоменато, че играчките са предназначени специално за бивши приятели.

Най-лесният начин да се предпазите от вуду магиите е просто да не вярвате в тях

Най-лесният начин да се предпазите от вуду магиите е просто да не вярвате в тях

Според търговците това е начин да се поднесе във вид на хумор едно послание за безболезнена раздяла и за поемане на собствения ти път. Свещенослужителите обаче са на диаметрално противоположно мнение. Според тях това начинание е крайно опасно за хората.

Вуду религията води началото си от Африка и е пренесена в останалите земи с робите, които са отпътували от черния континент. В превод означава дух или божество. Доста от хората си мислят, че вуду означава кървави ритуали и изравяне на трупове. В някои от случаите това е така, но в повечето нещата стоят по съвсем различен начин.

Магията на Африка е с принадлежност към словото, музиката и заклинанията. За вуду магьосника всеки предмет излъчва сбор от звуци, невидим за обикновеното човешко око, които определят словото на всеки един човек. Магията на Черния континент е природна стихия и освен със силата на ритъма, музиката и изреченото слово тя се охарактеризира и с мощта на изображенията.

Истината е, че вуду религията включва серия от ритуали и система от практики, както и знания, чрез които човек може да овладее силата на природата. Знанията обаче могат да бъдат доста опасни и затова те трябва да се преминат само с учител, съветват близки до средите на тези специалисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар