Осиновената Венета откраднала от баба Ванга!

Осиновената Венета откраднала от баба Ванга!
5 (100%) 1 vote

Осиновената дъщеря на Ванга съжалява за откраднатите 5 лева от пророчицата!

Деца, които са осиновени, впоследствие силно заприличват на новите си родители. Такава прилика откриват хората между осиновената дъщеря на Вангелия – известна като Ванга и Венета. Тя е изключително скромна и пази светъл помен за жената, която я е отгледала. Сега Венета, по паспорт Гущерова-Пандева, е майка на две деца и внуци. Тя не ламти за наследството на осиновителката си, както това правят нейните роднини. Ванга и нейния съпруг Димитър Гущеров са нямали собствена челяд и затова си осиновяват момичето.

Баба Ванга не се е лъжела лесно, както разказва осиновената й щерка Венета

Баба Ванга не се е лъжела лесно, както разказва осиновената й щерка Венета

Венета пази уникални и свежи спомени за пророчицата. Когато била малка тя не знаела в основи за великата сила на своята Ванга, както и защо пред дома им се трупат неимоверно много хора. Нейните приятелки също не правели разлика между баба Ванга и техните родители. Много по-късно, като пораснали те започнали да си дават сметка коя е родителката на Венета и защо хората идват при нея, за да я молят за помощ.

Венета пази представа за великата ясновидка като строга, но справедлива майка. Тя не я наказвала напразно, но много стриктно следяла малкото момиче да се превърне в честно и достойно същество. Венета си спомня случай, при който Ванга я хванала, че изхарчила пет лева. Първоначално тя излъгала Ванга, че е изгубила парите, но след като петричката врачка й „обяснила” как ги изгубила в близката сладкарница, черпейки приятелките си, Венета си признала греха, че ги задигнала.

Иначе Ванга като всяка добра родителка също обичала на прегръща и целува своята дъщеря. Пеела й песни като малка и се грижила като една истинска биологична създателка.
Осиновената Венета разкрива, че първоначално семейството нямало къща на местността Рупите. Когато отивали там, те спели на палатка, чистели, готвели и почти живеели в този край, където Ванга черпела своите сили и енергия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар