ГЕРБ скочиха на Мая Манолова и Сергей Станишев заради референдума

ГЕРБ скочиха на Мая Манолова и Сергей Станишев заради референдума
4 (80%) 2 votes

ГЕРБ разпространиха гневна декларация срещу действията на кабинета и в частност на Манолова и Станишев

ГЕРБ за пореден път скочиха срещу правителството на БСП и по-конкретно срещу председателя на Коалиция за България – Сергей Станишев и председателя на Народното събрание Мая Манолова. Повод за яростта на бившите управляващи от ГЕРБ станах действията на властта по отношение на новия вариант на Изборния кодекс, както и референдума за него.

От ГЕРБ нападнаха Сергей Станишев

От ГЕРБ нападнаха Сергей Станишев

Според ГЕРБ идеята за провеждането на референдума на 25 май, когато са и изборите за Европейски парламент, е била умишлено саботирана от Коалиция за България. Бившите управници смятат, че настоящото правителство нарочно не иска референдума и изборите да бъдат в един ден – нещо, което няма да вкара хазната в преразход. „Едновременното провеждане на избори и референдум ще спести на данъкоплатеца между 14 и 20 милиона лева“, категорични са от ГЕРБ.

По думите на екс управляващите отказът на БСП да вземат единственото според ГЕРБ разумно решение, а именно – провеждане едновременно на избори и на референдум, показва единствено политическата немощ на ръководството на червената партия и най-вече – на лидера й Сергей Станишев. Според ГЕРБ това е проява на политически егоцентризъм, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар