Русия разположи танковата си дивизия на границата с Украйна!

Русия разположи танковата си дивизия на границата с Украйна!
1 (20%) 1 vote

Конфликтът Русия-Украйна се задълбочава, Русия все по-упорито се готви да нанесе военен удар

Конфликтът Русия-Украйна става все по-сериозен. Малко по-рано днес стана ясно, че от Русия са разположили танковата си дивизия на границата с Украйна. Специалисти издават, че бронирани машини на 12 танков полк Четвърта гвардейска Кантемировска танкова дивизия са били забелязани на самата граница между двете държави.

Конфликтът Русия-Украйна се задълбочава

Конфликтът Русия-Украйна се задълбочава

Въпросните танкове вземат участие във всеки един парад, който се провежда на Червения площад в Москва. Запознати издават, че най-вероятно планът на Москва е машините да се насочат към столицата на Украйна – Киев, през Чернигов.
В близост до украинските градове Белгород, Северний и Строител са разположени общо пет батальона от руската армия. И това далеч не е всичко.

Край Белгород има близо 30 щурмуви вертолета, а общият брой на десантчиците надхвърля 1100. Остава въпросът дали конфликтът Русия-Украйна ще се задълбочи до такава степен, че да предизвика война? Даниил Лубкивский, заместник министър на външните работи на Украйна изтъкна на специална пресконференция, че се надява Русия да спази дадената дума и да не нахлува в територията на страната, научиха от БЛИЦ.

В същото време пък Върховната Рада обмисля да гласува закон, с който да разреши пребиваването на чуждестранни войски в Украйна за седем различни учения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Русия разположи танковата си дивизия на границата с Украйна!”

 1. ЕЕ.. какой идиот писал эту статью????? Во-первых.. г.Белгород – это российский город, а не украинский… Второе – На своей территории любое государство может располагать свою военную технику там, где хочет!!! Третье – да будет всем известно, что Россия никогда не начинала войну первой.. Она только защищалась..!! В Украине сейчас у власти фашисты!! Вот если они нападут на мою Россию, тогда мы им покажем "кузькину мать", как в своё время показали Гитлеру….

 2. Valko Lisichkov

  мар. 27. 2014

  Hitler e jiv v sarcata ni!!!

 3. Valko Lisichkov

  мар. 27. 2014

  Hitler e jiv v sarcata ni!!!

Добавете коментар