Какво ли не си причинява човек заради едното БМВ?! (СНИМКИ)

Какво ли не си причинява човек заради едното БМВ?! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Прословутата китайска издръжливост превърна страната в икономически гигант, а и помага да си имаш свое БМВ

Китаец се подложи на часове тормоз, за да сбъдне мечтата си за свое собствено БМВ!

Китай е доказана икономическа и научна заплаха, първенец по олимпиади и като нищо ще промени световния генофонд. Всеки знае каква е тайната, която превърна най-многолюдната държава в света в суперсила и това не са милиардите дребни човечета.

Азиатският тигър превзе повечето сфери на живота ни заради прословутата дисциплина и стоицизъм на населението си. Постоянно сме свидетели на някое китайско чудо и обикновено е дело на незнаен брой ентусиасти.
bmv2

bmv1
Понякога обаче, по изключение, китайците могат да си позволят лукса да са егоисти и направят нещо за самите себе си. Такъв е случаят с мъжът, който престоя 7 часа и 26 минути на един крак…за да не се движи с колело, а със собствено БМВ Х1.
bmv4

bmv3
Бедният, но болезнено (и в прекия смисъл на думата) всеотдаен Ву Деки, се сдоби с мечтаната кола като изтърпя най-мъчителните часове в живота си на състезание.
bmv5
bmv
Той пребори конкуренцията на 20-те участника за 7 часа и 26 минути. Ву и останалите били подложени на същинско мъчението – да стоят на един крак и да подпират с ръка лелеяното БМВ Х1.

Първо се пробвали 140 души, които в три елиминационни кръга са редуцирани до 20 стигнали за финала. Имало припаднали, защото организаторите стигнали до там, че да накарат участниците да стъпят на пръсти. Под краката им пък разсипали брашно, за да не мамят журито. В крайна сметка обаче БМВ-то попаднало в ръцете само на Ву.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар