Любо Ганев разкри любимата забавна игра на Борислав Манджуков

Любо Ганев разкри любимата забавна игра на Борислав Манджуков
5 (100%) 1 vote
Игра с четири пионки и зарче се оказа любима за Борислав Манджуков

Легендата на българския волейбол Любо Ганев се видял за последно с Борислав Манджуков преди седмица. Тогава те са премерили сили на популярната детски игра „Не се сърди, човече” – пише „България днес”.
„В деня на убийството трябваше да ходим заедно на кино. Искахме да гледаме филм, който още не го бяха пуснали у нас. Затова избрахме друг. Чакахме го с други приятели. Тогава се обадиха с лошата вест за смъртта на Борислав Манджуков” – споделя волейболистът Любо Ганев, който преживява много тежко загубата на приятел от близкото си обкръжение.

Борислав Манджуков

Борислав Манджуков в нежна компания

„Днес не съм ходил на работа. Познавах Борислав Манджуков от 6-7 години. Не е имал финансови проблеми, защото заведенията му работеха отлично. Чудя се откъде дойде това. Никога не се е страхувал за живота си. Ходеше без охрана и не носеше оръжие. Ако се притесняваше от нещо, щеше да е подготвен. Много пъти сме излизали с него. Познавам и приятелката му – Лора Георгиева, която е водеща в BBT” – разказва Любо Ганев.
Друг е въпросът защо мъже на около 40 години играят игра, подходяща за деца в най-ранна тийнейджърска възраст. В нея се местят пионки по полета след хвърляне на зарче. Но това е съвсем друга тема…

 


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Любо Ганев разкри любимата забавна игра на Борислав Манджуков”

  1. анализ

    мар. 26. 2014

    Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и Бойко . . .

Добавете коментар