Борислав Манджуков заменил мъртвата си съпруга с ТВ водеща Преглеждания: 50449

Лора е последната половинка на Борислав Манджуков
1
3.3/5 - (3 votes)

Борислав Манджуков последно живял с Лора Георгиева, от която има и дете

Борислав Манджуков последно е делил един покрив с бившата ТВ водеща Лора Георгиева. Младата жена нашумя покрай фотосесията си за популярно мъжко списание преди няколко години, след което беше забелязана от телевизия МСАТ, в която се изявяваше като водеща на спортните новини. В последствие половинката на Борислав Манджуков се издига до водеща на централната емисия новини.

Лора е последната половинка на Борислав Манджуков
Лора е последната половинка на Борислав Манджуков

След две години работа там се мести в ББТ, където в продължение на още две години води женско предаване. След като се запознава с Борислав Манджуков обаче Лора постепенно намаля изявите си, а след раждането на дъщеричката им на 14 февруари миналата година напълно спира с телевизионните си проекти. Въпреки всичко обаче младата майка не спира да участва в различни рекламни кампании, предимно на дрехи и козметика.

Самата Лора е родена през 1988 година в Казанлък, а през 2007 година се окичва с титлата „Царица Роза“ на ежегодния конкурс, провеждан в родния й град. Двамата с Борислав Манджуков са живеели заедно с дъщеричката им в столичния комплекс „Манастирски ливади“, научиха от БЛИЦ. Първата съпруга на бизнесмена – Галя, почина преди няколко години от цироза.

Припомняме ви, че Борислав Манджуков беше застрелян с два куршума преди два дена. Причините за покушението срещу него все още се изясняват.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. analiz казва

    Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и Бойко . . .

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.