Искам баща ми да спре с алкохола!

Баща ми вече почти спря алкохола
0

Казвам се Красимира и съм на 17 години от град Бургас. Имам баща, който има проблеми с алкохола

Баща ми вече почти спря алкохолаС мама са разделени, но въпреки това аз се виждам с него. Баща ми има проблем с алкохола. Много пие и като се напие не знае какво прави и вика, крещи, държи се много неадекватно. Някой път е налитал и да ни бие с мама, но това беше преди. Сега, след като се разделиха с мама, той като че ли реши да се оправи и започна да пие по-малко. Аз го знам това, защото се срещаме с него и виждам как той полага усилия да се оправи.

alkoFital_Затова аз реших да му взема от капките Алкофитал, за да не се налага да ходи по разни лудници или там, където лежат пияниците. Баща ми знае за капките за отказване от алкохола. Когато аз съм там, му ги давам, а като е сам, той си ги взима. Забелязвам, че е станал по-тих, по-спокоен, а от три месеца дори работи на още едно място. Мисля, че капките Алкофитал са му подействали по някакъв начин, защото той казва, че вече му ставало лошо от алкохола. Аз му вярвам, но мама още не иска да му се довери. Истината е, че много се надявам лечението на баща ми с капките за преодоляване на зависимостта към алкохола върви много добре.

Красимира Христова от Бургас

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.