Виктор Янукович планира военни действия в Украйна?

Виктор Янукович планира военни действия в Украйна?
5 (100%) 1 vote

Виктор Янукович смята да си върне властта в Украйна чрез война

Виктор Янукович планира военни действия в Украйна. Тази информация беше разпространена малко по-рано тази вечер от украинският новинарски сайт „Обозреватель“. От там твърдят, че данните, с които разполагат, са напълно достоверни и идват от техни източници от руската медия „Наша версия“ , която е част от холдинга „Съвършено секретно“.

Виктор Янукович гласи война?

Виктор Янукович гласи война?

По техните думи до няколко дена се очаква изявление на Виктор Янукович, с което той официално да заяви намеренията си, а именно, да нахлуе в Украйна с помощта на военна сила. Според авторите на статията в украинския сайт, е въпрос на дни Виктор Янукович да обяви началото на военна кампания в страната. Целта на бившия вече президент е ясна – да си възвърне поста, от който беше изгонен, а с това – и властта в Украйна.

Според слуховете част от украинците го подкрепят и са готови да му помогнат да се върне на поста. Като пример е изтъкнат митинг, състоял се през изминалия уикенд в Одеса, на който бяха издигнати много лозунги с призиви към Виктор Янукович за завръщането му.

Любопитното е, че статията за евентуална военна операция в Украйна, не е подписана от автора с истинското му име. Вместо това е използван псевдонимът Влад Кримски. Което наведе голяма част от онлайн потребителите на съмнения за истинността на информацията, научиха от БЛИЦ. „Сигурно пак се търси опит за провокация“, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар