Николай Бареков категоричен: Не ми трябват НДСВ

Гласувайте за статията

Николай Бареков категорично отхвърли подкрепата на някогашните управляващи

Николай Бареков отговори на предложението на НДСВ за рамо в предстоящите през май избори за Европейски парламент. Лидерът на България без цензура е категоричен, че няма нужда от никаква подкрепа от други политически формации, тъй като е убеден, че подкрепата на българските избиратели ще му е напълно достатъчна. „Ние ще победим и без представители в ЦИК“, самонадеяно заяви Николай Бареков.

Николай Бареков не иска подкрепа от НДСВ

Николай Бареков не иска подкрепа от НДСВ

Журналистът е на мнение, че макар да съществува от кратко време, партията му е доказала, че е в състояние да се справя и сама на избори. Пред Агенция ПИК Николай Бареков за пореден път обяви, че целта му е да се бори срещу цялата политическа система в страната. Причина за изказването на Николай Бареков стана изявление на Олимпи Кътев, който е част от НДСВ.

Кътев обяви, че от партията му са готови да подкрепят България без цензура. Това му изявление обаче беше опровергано по-късно от самия пресцентър на НДСВ, откъдето заявиха, че позицията му по отношение на партията на Николай Бареков не е съгласувана по никакъв начин с ръководството на НДСВ, научиха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николай Бареков категоричен: Не ми трябват НДСВ”

  1. Цецо с 6-те

    апр. 10. 2014

    Барек,Дудук нали в Казанлък общинските съветници от НДСВ станаха от ББЦ!
    Най-некадърните и корумпирани съветници.Ти си един недодялан Кавал,яви се на избори и тогава приказвай!!!

Добавете коментар