Николай Бареков категорично отхвърли подкрепата на някогашните управляващи

Николай Бареков отговори на предложението на НДСВ за рамо в предстоящите през май избори за Европейски парламент. Лидерът на България без цензура е категоричен, че няма нужда от никаква подкрепа от други политически формации, тъй като е убеден, че подкрепата на българските избиратели ще му е напълно достатъчна. "Ние ще победим и без представители в ЦИК", самонадеяно заяви Николай Бареков.

[caption id="attachment_403754" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков не иска подкрепа от НДСВ Николай Бареков не иска подкрепа от НДСВ[/caption]

Журналистът е на мнение, че макар да съществува от кратко време, партията му е доказала, че е в състояние да се справя и сама на избори. Пред Агенция ПИК Николай Бареков за пореден път обяви, че целта му е да се бори срещу цялата политическа система в страната. Причина за изказването на Николай Бареков стана изявление на Олимпи Кътев, който е част от НДСВ.

Кътев обяви, че от партията му са готови да подкрепят България без цензура. Това му изявление обаче беше опровергано по-късно от самия пресцентър на НДСВ, откъдето заявиха, че позицията му по отношение на партията на Николай Бареков не е съгласувана по никакъв начин с ръководството на НДСВ, научиха от ПИК.