Състоянието на Михаел Шумахер не се подобрява, лекари: Гответе се за лошо развитие

Състоянието на Михаел Шумахер не се подобрява, лекари: Гответе се за лошо развитие
1 (20%) 1 vote

Състоянието на Михаел Шумахер не се е променило от падането му през декември, експерти са скептични, че легендата някога ще се събуди

Състоянието на Михаел Шумахер не се е подобрило от тежкия инцидент през декември, след който легендата във Формула 1 изпадна в кома. Нещо повече, експерти коментират, че при това положение феновете на звездата трябва да се подготвят за най-лошия сценарий за любимеца им. А именно – Шумахер да остане в кома цял живот.

Състоянието на Михаел Шумахер не се подобрява

Състоянието на Михаел Шумахер не се подобрява

Мрачната прогноза идва от Гари Харстейн, който дълги години заемаше поста медицински директор на Формула 1. Според експерта времето, което минава от инцидента, не е в полза на Шуми. „Колкото повече минава времето, толкова повече намаляват шансовете състоянието на Михаел Шумахер да се подобри“, убеден е специалистът. Харстейн смята, че най-вероятно бившият пилот от Формула 1 ще остане в кома за цял живот, за ужас на феновете и близките му.

Специалистът потвърди появилата се информация, че Пилето е отслабнал с 20 килограма. „Нормално е в това състояние да загуби около 25% от теглото си“, коментира Харстейн. Последствията от загубата на теглото обаче далеч не са така страшни, не и на този етап, научиха от New York Daily News, цитирани от бТВ.

Припомняме ви, че Михаел Шумахер падна лошо на главата си по време на ски спускане през декември миналата година и от тогава е в кома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар