Борислав Манджуков носел в себе си между 30 и 40 бона в брой, когато го застреляли

Мистерия покри убийството на Борислав Манджуков. След като снощи се появи информация, че на убийството на Борислав Манджуков има пряк свидетел, днес плъзнаха слухове, че това не е истина. От полицията засега отказват да коментират изтеклата от там информация, че очевидец е видял случилото се, както и самият убиец. Това породи множество спекулации в онлайн пространството.

[caption id="attachment_403748" align="alignleft" width="300"]Мистерия около свидетеля на убийството на Борислав Манджуков Мистерия около свидетеля на убийството на Борислав Манджуков[/caption]

Сред част от потребителите се появиха мнения, че свидетел на убийството на Борислав Манджуков действително има. Органите на реда обаче нарочно не желаят това да се разчува, тъй като се боят за неговата безопасност. Затова правят всичко възможно да покрият всяка информация за него и самоличността му. Тепърва предстоят да бъдат проверени и записите от намиращите на близките сгради камери. Полицаите се надяват записите да хвърлят повече яснота по престълението, както и да установят дали извършителят е действал сам или е имал съучастници.

В същото време стана ясно, че в джобовете на убития варненски бизнесмен е била открита огромна сума пари. Според запознати при огледа на тялото му, полицаите са открили между 30 и 40 хиляди лева в брой. Според източници, близки до разследването, убийството на Борислав Манджуков е заради неуредени парични взаимоотношения, предават от БЛИЦ.