Тъй рече Петното: Бойко плащаше на протестите! Преглеждания: 5110

0
5/5 - (1 vote)

От БСП с радост споделиха и уточниха за електората какво им казал Петното

Феноменалните разкрития на Петното предизвикаха истинско въодушевление от страна на БСП.

От временната комисия в Народното събрание, която има двойната отговорност да проучи защо Христо Бисеров си заряза славната кариера и какво е търсил Бисер Миланов – Петното при Бойко Борисов, излязоха с ново разкритие.

Шефката на комисията Сияна Фудулова доволно обяви, че русенецът с дълго досие наистина е имал среща в Банкя с бившия премиер. Петното дори си признал, че цялото му шоу на протестите е платено.

Тя обаче дума не обели за колко и от кого е получил въпросните суми обвиненият в хулиганство за пореден път Бисер Миланов.

По някаква причина обаче и малко след като стана ясно, че „кафето на мира” успокоило разярения Лютви Местан и го направило особено отстъпчив, от БСП станаха доста по-словоохотливи.

Петното си признало и дори убедило депутатите в откровеността си. Според показанията му, извънпарламентарни партии и ГЕРБ давали парите цяло лято столичани да скандират срещу правителството.

От БСП още са ядосани на представителите на НСО, които така и не потвърдили информацията, че Петното е гостувал на Борисов в Банкя. Антон Кутев, който знае как се обучават ефективни тролове, беше възмутен от показанията им.

Той заедно със Сияна Фудулова настояли директорът на НСО да се яви пред тях, за да даде показания.

Борисов реши да благ и добър след "онова" кафе и дори не се ядоса на Петното
Борисов реши да благ и добър след „онова“ кафе и дори не се ядоса на Петното

Борисов остана почти безразличен към сензационните разкрития на комисията. Хората му напуснаха въпросната комисия, защото тя така и не намери повод и начин да се занимае с Христо Бисеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.