Бесен ли?! Сергей Станишев си кара ски и се фука във фейса! (ВИДЕО)

Бесен ли?! Сергей Станишев си кара ски и се фука във фейса! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Сергей Станишев го удари на атрактивна политагитация в социалните мрежи

Сергей Станишев изпрати зимата с намигване към фейсбук-приятелите и последователите си.

Батко може да разказва, че Серж е бесен заради интриганти и злонамерени хора, които вдигнаха шум до небето заради „Карадере”, но лидерът на БСП е по-скоро заразен от духа на Благовещение.

Навън може и да не прилича много на пролет, но скандалът лека-полека отшумява и Сергей Станишев го е ударил на настроение. Водачът на листата с кандидати за Европарламента се възползва от добрите попадения на заклетия си опозиционер Бойко и отбеляза особена активност във Фейсбук!

Сергей Станишев дава старт на видео-селфито

Сергей Станишев дава старт на видео-селфито


Докато Борисов се забавлява все повече със селфита и снимки от мероприятия и само сегиз-тогиз наругае някого, Сергей Станишев показа истинско въображение!

На стената си публикува закачливо послание до приятели и последователи в социалната мрежа: „Сбогувайки се със зимата, споделям с вас клип, на който карам ски по време на коледните празници в Боровец“.

Да не си помислихте, че Серго вършее по тузарски курорти в чужбина?! Човекът има четири деца да храни, ама добре, че жена му носи парите в къщи! Освен, че е патриот (въпреки двете родини), в курорта се правят най-добрите семинари.

Във всички случаи спортът добре му приляга, въпреки нелицеприятните коментари и намеците, че някой се гласи да му „намаже ските” и въпроса на Асен Генов: „КОЙ ви снима?!”

Вижте как Сергей Станишев изпраща зимата:

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар