На косъм: Нов инцидент със самолет на малайзийските линии!

0

Пътниците сериозно се изплашили, в очите им имало ужас!

Нова драма в небето завърши с хепи енд. Лайнер на малайзийските въздушни линии успя да се приземи без да има убити пасажери на борда си. Самолетът пътувал от летището Куала Лумпур за град Инчун в Южна Корея. Лайнерът обаче кацнал принудителна на летището в Хонконг.

Причината за екстремалното приземяване била заради настъпили проблеми в генератора. При него се получила някаква авария със захранването на електрическата енергия в самолета. В един момент осветлението в самолета угаснало. Екипажът на пътническия превозвачески кораб не успял да се справи с възникналия проблем. Те предупредили пътниците да си сложат спасителните жилетки и поясите. От което пасажерите в самолета разбрали, че в този съдбовен момент въздушното возило прелита над море. И настина той летял над Южнокитайското море. Всички пътници в него помислили, че това са последните мигове от живота им, разказват самите те после пред различни медии.

Всичко свършило добре, но пътниците на самолета изпаднали в ужас
Всичко свършило добре, но пътниците на самолета изпаднали в ужас

Пътниците били шокирани и разтреперани от случилото се. Все още не е открит изчезналия Боинг 777, принадлежащ към същите въздушни линии в Малайзия. Вече трета седмица от издирването не могат да се намерят и останките или каквито и да са доказателства за изчезването на самолета, който на борда си превозваше 239 пътници от четиринадесет националности.

Много техника по въздух и вода бе изпратена от няколко държави, за да разследват мистерията около изчезването на Боинга. Китайски самолети съобщиха за откриването на отломки, които се предполагаше, че са на издирвания лайнер. Находката обаче не се оказа вярна. По-късно информация от френски сателит показа, че са засечени два предмета с различна форма, най-вероятно принадлежали на самолета.

Специалистите все още изследват обектите. Ако се окаже, че те са били на борда на Боинг 777, това означава, че трябва да се претърсва много по-далеч от предполагаемото място на изчезване, а именно в южния край на Индийския океан.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.