Тъстът на Борислав Манджуков се разплака, разбирайки че внучката е останала сираче

Гласувайте за статията

Тъстът на Борислав Манджуков разбира от медиите за смъртта на бизнесмена, при което първата му мисъл е какво ще правят с детето, което остава сираче

Калуди Калудов узнава за трагичната новина, че Борислав Манджуков е разстрелян от медиите. Вече стана ясно, че килърът е имал 9-милиметрово оръжие, което е използвал в гръб на жертвата си, докато го причаква в укритие до входа на жилището му. Куршумът пронизва сърцето му, писа Блиц, позовавайки се на свои източници в полицията.

Борислав Манджуков

Борислав Манджуков остави дъщеря си сираче

Тъстът Калудов е съкрушен от вестта за смъртта на зет си и първата мисъл, която му минава през главата е за това как ще отгледат внучка си. Детето има нещастието да загуби и двамата си родители. Преди около година почина майка й – дъщерята на Калуди, а сега и таткото Борислав Манджуков бе покосен в гръб по поръчка.

Дядото се тюхка как Боби е имал всичко, но вече това е без значение. Наскоро е завършил комплекса на Банско – Роял Хотелс, а за предстоящите празници са имали планове да се съберат в хотела му „Еделвайс“.

Запитан за предположения кой може да стои зад ликвидирането на Манджуков Калуди Калудов споделя, че напоследък си е имал вземане, даване с руснаците, а с тях шега не бива. В същото време не вярва те да стоят зад разстрела, а по-скоро това са си наши работи, заявява за интервюиращите го репортери Калуди. Твърди, че зет му Борислава Манджуков не му е помогнал за нищо, дори напротив, с него идват проблемите и заради бизнесмена бяха отвлекли дъщеря му преди време. Сега Калудов приема с по-голямо притеснение фактът, че трябва да се грижат изцяло за внучка си, останала сираче.

 

Борислав Манджуков

Бизнесменът Борислав Манджуков

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар