Борислав Манджуков загазил с руски и украински мафиоти

Борислав Манджуков загазил с руски и украински мафиоти
5 (100%) 1 vote
Убитият в София Борислав Манджуков често е пътувал до Киев, Москва и Дубай

39-годишният Борислав Манджуков, който бе убит в понеделник вечерта в столицата, е варненски бизнесмен, близък до кръга на бившия министър на икономиката Петър Димитров, който също е от БСП, регион Варна – каза при гостуването си в сутрешния блок на Би Ти Ви журналистът Огнян Стефанов. Той поясни, че тези връзки на Борислав Манджуков съвсем не са били тайни, а напротив – били са демонстративно явни.
Стефанов каза, че Борислав Манджуков се води с чисто съдебно минало, защото не е осъждан, но срещу него има над 40 висящи дела. Разследванията касаели ДДС измами и контрабанда с цигари. „Как на 39 години този млад човек може да натрупа толкова много дела?” – попита реторично журналистът. Той съобщи, че бизнесменът от години имал проблеми с една банка. От изданието на Стефанов Фрогнюз узнаваме, че вероятно става дума за Инвестбанк.
Borislav_Mandjukov_25Борислав Манджуков е работил с украинци и руснаци в последните години. Неговите намерения били да открият магазини в Киев, Москва и у нас – съобщи още Стефанов. Бизнесмесът напоследък често пътувал и до Дубай, където също се срещал с руснаци, които развивали там дейност. Според запознати руснаците искали да влязат с капитали у нас, но с подставени лица. Интересували се от туристическия бранш и от заведения с увеселителен характер.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Борислав Манджуков загазил с руски и украински мафиоти”

  1. analiz

    апр. 04. 2014

    Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и ГЕРБ . . .
    -=
    Чарвеният гущер от Позитано (в лицето на Петър Димитров) си скъса компроментираната част от опашката . . .

Добавете коментар