Зрител „притисна“ Генка Шикерова и Косьо Караджов в ъгъла

Зрител „притисна“ Генка Шикерова и Косьо Караджов в ъгъла
5 (100%) 1 vote

Зададе им неудобен въпрос, на който така и не получи отговор

Зрител на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин”, притисна в ъгъла водещите Генка Шикерова и Косьо Караджов.

След като поздрави енергично Генка и Косьо, той настоя разгневен, да кажат истинската причина, поради която публицистичното предаване „Лице в лице”, бе свалено от екран.
Покрай търсенето на отговора на въпроса си, ранобудният зрител се възползва от възможността да изрази негодуванието си от факта, че любимото му публицистично предаване, което бе излъчвано в следобедните часове в ефира на медията, е заменено от поредната турска сапунка.
Той възрази, че от множеството турски сериали, които бълват медиите, вече ще станем турци.

Генка Шикерова се опита да излезе от неудобната ситуация

Генка Шикерова се опита да излезе от неудобната ситуация

Именно тези думи дадоха възможността на Генка и Косьо да се измъкнат от неудобната ситуация. След като се окопитиха от словесното нападение, двамата му отвърнаха, че няма такава опасност, допълвайки, че има по-голяма вероятност да станем латиноамериканци или американци, тъй като преобладаваща част от сериалите са именно такива, пише Блиц.
Зрителят обаче така и не получи отговор на въпроса, който го интересува.
Припомняме, че преди близо две седмици се вдигна сериозен шум около „отрязването на главата” на Димитър Цонев, което бе извършено тихомълком.
Макар водещият и продуцент на предаването „Лице в лице” да бе сочен като един от най-авторитетните водещи в bTV, новото ръководство не се посвени да го отстрани.

Цонев продължи да води предаването си заедно с Цветанка Ризова до 14 март, а от 17 март, публицистичното предаване бе поверено само на нея, докато не го спряха изцяло.
Димитър Цонев, който е външен продуцент на предаването, обяви, че заради наложените от ръководството промени, ще настъпят такива и в договорните му отношения с медията.
Разразилият се скандал бе оповестен първоначално в социалната мрежа Фейсбук от двете дами в семейството му – дъщеря му Десислава и съпругата му Мариана.
Десислава изрази разочарованието си от това, че в България всяко качествено нещо бива съсипано. Според нея основната цел на свалянето на „Лице в лице” от екран била българският зрител да бъде лишен от възможността си да бъде информиран по конкретни пиперливи теми, засягащи част от политическия ни елит.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Зрител „притисна“ Генка Шикерова и Косьо Караджов в ъгъла”

  1. Kalina Georgieva

    мар. 25. 2014

    БТВ наистина прекаляват с излъчването на турски сериали, там след 20 ч. освен "България търси талант "и "Шоуто на Слави" в делниците няма нищо за гледане.

Добавете коментар