Разстреляният Борислав Манджуков трябвало да ходи на кино с Любо Ганев снощи Преглеждания: 10192

Разстреляният Борислав Манджуков
2
5/5 - (1 vote)

Разстреляният Борислав Манджуков някога бил близък и с бившия общински съветник Веселин Данов

Разстреляният Борислав Манджуков е имал уговорка за кино с волейболната легенда Любо Ганев във фаталната вечер снощи. Двамата са били изключително близки приятели, разкриха запознати с живота на убития в интервю за сутрешния блок на Нова ТВ. Уговорката обаче така и не се осъществила, а във фаталния момент на убийството, Манджуков е бил ппридружаван от друг свой приятел. За щастие мъжът с него не е пострадал от куршумите.

Разстреляният Борислав Манджуков
Разстреляният Борислав Манджуков

Преди време съмнителният варненски бизнесмен е бил доста близък и с Веселин Данов, бивш общински съветник от Морската ни столица и син на екс председателя на Конституционния съд Христо Данов. Това разкри самият Данов-младши пред камерите на ТВ7. Бившият съветник разказа още, че разстреляният Борислав Манджуков е поддържал връзка със съмнителни рускоговорящи лица, на които дължал огромни суми пари.

И не само това. Преди години убитият взел заем от 50 000 лева от високопоставен прокурор, които били върнати изключително трудно. Веселин Данов потвърди и появилите се слухове, Манджуков е опитал да подкупи негов приятел със 150 000 лева, за да го направи министър на туризма.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Пенев казва

    На Любо косъмът също не е чист! Някой ден може и него да гръмнат, защото той пере мафиотски пари чрез фирмите си за спортни артикули и метанови уредби…

  2. симпатизант казва

    Любоооо, до кога ще се вреш между куршумите ?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.