Искам да го отуча от този гаден навик – алкохола!

Гласувайте за статията

С моя приятел много се разбираме и обичаме, обаче той има един много неприятен навик – алкохола

Ще го откажа от алкохола на всяка ценаКогато се запознахме аз изобщо не се замислях, че това един ден ще ми създаде големи неприятности. Но стана точно така. Заради този проблем се замислям дали изобщо да продължа с него. Аз вече съм на такава възраст, че се замислям за семейство и деца. Не че и той не се замисля, но кажете ми как да имам доверие на пиян човек?

Коста не е от тия, дето много пият, но като реши, че пие – пие юнашки. Когато се запознахме това ме забавляваше. Все пак беше весело. Но сега вече не ми е весело. Дадох си сметка, че с годините този му навик ще се влошава и затова си казах, че няма да си тръгна, без да опитам по някакъв начин да му помогна.

Така попаднах на капките Алкофитал. Една моя позната ги взела за нейния свекър и тя ми ги препоръча. Вече пие втора доза и има надежда. Забелязвам, че запоите му се разредиха, а освен че станаха по-редки, и времето им стана по-малко. Пие стотина грама и спира. Поне аз това няколко пъти го видях, докато играеха карти у нас. А преди се пиеше по цяла нощ.

Явно капките за лечение на алкохолизъм си оказват влияние, но е необходимо време. Все пак не е минал и месец, откакто започнах да му давам капките тайно. Като гледам как добре е тръгнало, съм напълно убедена, че и моето тайно лечение също ще завърши добре.

Мина Симеонова от Благоевград

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар