Трагедията с падналия Боинг покруси роднините на жертвите (Снимки)

Трагедията с падналия Боинг покруси роднините на жертвите (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Съдбата на падналия Боинг седмици наред вълнуваше хората по цял свят

Съдбата на падналия Боинг седмици наред беше тема номер едно в медиите по цял свят. Малко по-рано днес стана ясно, че изчезналият самолет се е разбил в южната част на Индийския океан и всички, намиращи се на борда 239 пътници плюс хората от екипажа, са мъртви. Трагичната новина беше съобщена лично то Наджиб Разак, министър-председател на Малайзия на извънредно свикан брифинг.

Близките на загиналите от падналия Боинг

Близките на загиналите от падналия Боинг

Реакцията на близките на загиналите пътници след научаването на съдбата на падналия Боинг съвсем естествено беше покъртителна. Фоайето на пекинския хотел „Лидо“ се изпълни с писъци и вопли след като на роднините беше съобщено, че близките им са загинали. Няколко екипа на Спешна помощ са пристигнали на мястото, за да помогнат на изпадналите в шок хора.

Властите обявиха, че прекратяват търсенето на оцелели пътници от падналия Боинг и всички 239 души биват обявени за мъртви, съобщават от ПИК.
Припомняме ви, че самолетът Боинг 777 на авиолиниите на Малайзия изчезна на 8 март тази година и от тогава беше в неизвестност. В медийното пространство се появиха цял куп различни спекулации за съдбата му – от терористичен акт до експерименти на американска компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар