Дарина Павлова умира от мъка: Зарязаха я!

Джулио Берути причини голяма мъка на Дарина Павлова
0

Вдовицата на шефа на Мулти Груп – Дарина Павлова е безутешна!

Вдовицата на боса на Мулти Груп – Дарина Павлова е безутешна. Тя умира от мъка, защото може би едва сега осъзна, че без значение от парите и властта, годините на една жена са от значение. На 50 лазарника тя бе превърната в рогоноска и жестоко изоставена от младото си гадже – красавеца Джулио Берути. 28-годишният младеж е модел и актьор, а Дарина Павлова не криеше безумната си любов към него.

Той обаче й изневери най-безцеремонно и то за неин ужас – с прелестната и млада холивудска актриса Дженифър Лорънс. Лорънс получи „Оскар“ за женска роля в „Наръчник на оптимиста“ и се слави като една от най-ухажваните дами в света. Джулио Берути не направи изключение и падна в капана на хубавицата, за огромна мъка на влюбената Дарина Павлова.

Джулио Берути причини голяма мъка на Дарина Павлова
Джулио Берути причини голяма мъка на Дарина Павлова

Макар че няма на сто процента твърди доказателства за изневярата на младока, камериерка от хотела на Дженифър Лорънс в Рим потвърдила, че докато е оправяла стаята и леглото на актрисата, е намерила явни улики за нощните й игри с младия Берути. А за ревнивата Дарина Павлова това било повече от достатъчно. Плюс информацията от доверен източник, че гаджето й се е срещало с агента на Дженифър броени дни преди тя да кацне в Рим.

Близки до Дарина Павлова разкриват, че към настоящия момент тя не е на себе си от мъка и чувствата й се променят със скоростта на светлината. „Тя е ту тъжна и затворена в себе си, плачейки в стаята си, ту изведнъж побеснява и избухва в дива омраза срещу Джулио Берути. Неща, все присъщи на много влюбена, но изоставена от любимия жена“, разказват очевидци на трагедията на Дарина Павлова.

Болката й става още по-голяма от факта, че Дарина Павлова имаше сериозни намерения за младежа, когото миналата година доведе в София, за да го срещне лично със Силвестър Сталоун.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.