Лъган ли е бил Мик Джагър от покойната красавица Лорън Скот?!

Лъган ли е бил Мик Джагър от покойната красавица Лорън Скот?!
5 (100%) 1 vote

Дълговете и лъжите на Лорън Скот са причина за кавгите с Мик Джагър и края й?!

Имали ли са проблеми или не рок легендата Мик Джагър и покойната му приятелка Лорън Скот. Несъмнено да. 49-годишната бивша моделка и дизайнерка увисна на шала си в луксозния си апартамент в Манхатън. Тя приключи пътя си, докато любимият й беше на турне в Австралия с групата си „Роулинг стоунс”. Солидарни със скръбта на Мик, колегите му отложиха дългоочакваното събитие в слънчевата страна.

70-годишният Мик Джагър и любимата му приятелка са били заедно дванадесет години. Според една от версиите тя била разочарована от факта, че любимият й мъж я смята за стара и скоро ще я зареже. Според друга трактовка обаче, излязла наскоро, Лорън е натрупала огромни финансови дългове и това е било повод за нескончаеми кавги между нея и звездния музикант.

Едно е сигурно - Мик Джагър остана като разбит от кончината на Лорън

Едно е сигурно – Мик Джагър остана като разбит от кончината на Лорън

„Мейл он Сънди” разкрива друга интерпретация на трагедията. Според изданието Лорън е взела таен заем срещу жилището си. Луксозният апартамент е бил закупен от нейния приятел Мик Джагър за три милиона паунда. Дизайнерката го е ипотекирала срещу един милион и двеста хиляди паунда. През февруари миналата година тя е накарала Мик да покрие борча й. Заради този факт е избухнал скандал между тях, твърдят близки приятели до рок легендата.

Според други източници двойката никога не се е карала за пари. Мик е наливал средства във фирмата на Лорън, заедно с други инвеститори, но понякога е негодувал, че това е „каца без дъно”. Приятели на Лорън Скот споделят, че тя е харчела безразсъдно и това е дразнело Мик. Състоянието на музикантът от „Роулинг Стоунс” наброява над 200 милиона паунда. Той е поискал тялото на любимата му Лорън Скот да бъде пренесено от Ню Йорк в Лос Анджелис. Другата събота останките на Лорън ще бъдат погребани в семейното гробище на музиканта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар