„Откритият” малайзийски самолет върлува из Фейсбук като вирус!

Гласувайте за статията

Спам с уж спасителната акция и изваждането на катастрофиралия малайзийски самолет обикаля социалната мрежа

Изчезналият малайзийски самолет „кръжи” във фейсбук като спам.

Фалшив клип, който известява наивни интернет-потребители, че това са първите кадри с „намерения“ малайзийски самолет е най-споделяният пост по социалните мрежи за първия ден от седмицата.

Единственото условие, за да имаш пълен достъп до „видеото” обаче е да „харесаш” страница с различно съдържание. След това, информацията за активността ти, естествено се вижда и от всичките ти приятели от списъка. Приличен брой от тях също се подвеждат и „сензационния материал” плъзва като вирус в мрежата, пише „Труд”.

Последната информация (и то, без да излиза от злонамерени и бездействащи интернет-хулигани) е, че изчезналия малайзийски самолет може би наистина е открит. Или и поне останките му.
malaiziiski samolet
От австралийски самолет са засекли два плаващи обекта в Индийския океан, които вероятно са изплувалите останки от разбития летателен апарат.
Освен това в 16 часа българско време, лично малайзийският премиер обяви самолетът за безследно изчезнал, а пасажерите му за мъртви. Сценарий като от филма „Изгубени” вече не се предвижда.

Министър-председателят Разак съобщи, че вероятно се е разбил в южната част на Индийския океан. Той само потвърди информацията на държавните авиолинии, че няма оцелели от полета.

Малайзийският самолет се изгуби от радарите в началото на месеца – точно на 8 март. В него бяха 239 пътници и екипаж. От тогава се появиха много версии – някои технически обосновани, конспиративни и дори абсурдни. Днес обаче сагата свърши, или поне това е официалната версия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар