Открит ли е изчезналият Боинг?! Засякоха отломки в Индийския океан

Открит ли е изчезналият Боинг?! Засякоха отломки в Индийския океан
5 (100%) 1 vote

Ще открият ли вече изгубеният Боинг?!

Мистерията с изгубения Боинг-777 продължава. Австралийският премиер Тони Абът е съобщил, че в Индийския океан, на към три хиляди километра навътре от бреговете на Австралия, са засечени неиндефицирани обекти. Според специалистите отломките най-вероятно са изхвръкнали от изчезналия лайнер. Значи ли това, че самолетът на практика вече е почти открит?!

Специалистите, които гадаят на база факти и последни обаждания на двамата пилоти са на мнение, че нещо страшно се е случило, което ги е накарало да обърнат Боинга и да го приземят някъде до най-близкото летище.

От самолета ли са отломките и значи ли това, че той ще бъде открит скоро?!

От Боинга ли са отломките и значи ли това, че той ще бъде открит скоро?!

Преди около три седмици изчезна самолета, малко след като излетя от летище в Малайзия. На борда му бяха 239 пътници от четиринадесет националности. В издирването му се включиха военни самолети и кораби от държавите, които имаха пътници на лайнера. Китайски сателит преди няколко дни засече отломки от самолета, които впоследствие се оказа фалшива находка.

Днес по-рано китайски самолет отново е съобщил за находище от отломки, най-вероятно от изгубения самолет, но и тази версия не се потвърди, а отпадна. Пътническият самолет на борда си е превозвал и дървени палети.

Малайзийският Боинг изчезна на 8-ми март при излитането си. Според данните от радара след като поел на североизток към столицата на Китай, боингът е сменил посоката и е прекосил Малайзия в западна посока. Според някои от теориите самолета е бил похитен от терористи, според други 53-годишният главен летец се е съюзил с терористични групировки.

Според най-новата информация от спътник на Франция са били засечени неизвестни обекти. Ако се окажат, че са от изчезналия лайнер, това вкарва нови издирвателни акции в Индийския океан. Доста далече от предполагаемите параметри, в които се е изгубил самолет Боинг 777.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар