Стартира пет собствени телевизии

Слави Трифонов стартира проект, с който ще нанесе сериозен удар на медиите.

Той планира да създаде регионални телевизии в петте най-големи областни центрове – Варна, Бургас, Русе, Плевен и Стара Загора. Медиите на шоумена ще имат ефирно покритие. Идеята му е да превземе местните рекламни пазари, които според мнението на анализаторите, все още не са разработени. Според първоначалния план, програмите ще имат силно изразен местен характер.

[caption id="attachment_403544" align="alignleft" width="275"]Слави Трифонов стартира пет собствени телевизии Слави Трифонов стартира пет собствени телевизии[/caption]

Те ще са изпълнени с местни новини, живи предавания и едни от основните теми, които засягат регионите. Освен това ще имат и развлекателна нотка. Новият бизнес, с който се заема Слави Трифонов идва да докаже, че ще се превърне в истински медиен бос.

Междувременно се понесе мълвата, че Слави Трифонов се е скарал много сериозно с шефа на Ку-ку бенд” – Евгени Димитров-Маестрото. Според твърденията, в основата на скандала стои една от балерините от балет „Магаданс”. Евгени Димитров не изчакал да мине и един ден от назначението на новото попълнение в балета и веднага започнал да я сваля. Слави Трифонов обаче решил да вземе мерки навреме, преди Евгени да е забъркал поредната любовна каша и го привикал да поговорят на четири очи. Шоуменът бил категоричен, че е крайно време шоуменът да спре да се забърква в подобни каши и да седне на задните си части като зрял човек.

Освен всичко останало, любовните авантюри, които Евгени забърква с жените от екипа, се отразяват и на работата, тъй като се създава напрежение. Маестрото обаче вместо да послуша Слави, му се разсърдил и от известно време не му говори. От екипа на шоуто твърдо застават зад Слави Трифонов, тъй като вече са им омръзнали кашите, които забърква Евгени. От кухнята на предаването издават, че вече три балерини са си тръгнали заради Евгени, а преобладаваща част от останалите, вече са минали през леглото му.

Въпреки множеството забъркани каши от любовно естество, Евгени така и не си взима поука и продължава в същия дух, пише pik.bg.