Паднал преди концерта на Симона в Свищов

Вероятно мнозина от вас са се запитали защо след като Слави Трифонов и екипът му организираха грандиозни концерти за малките таланти, не присъства на тях.

Първоначално в медиите се появиха публикации, които твърдяха, че Слави е отпрашил с Мартина за екзотична дестинация, където да си отдъхне от напрежението. Новата версия за отсъствието му обаче сочи, че той не се е появил на сцената заради поредната тежка травма на крака, която е претърпял малко преди това.

[caption id="attachment_403014" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов паднал лошо Слави Трифонов паднал лошо[/caption]

Вестник „Всеки ден” пише, че Слави Трифонов паднал от стол и старите травми на крака му, се обадили отново. Именно това била причината, която му попречила да вземе участие в концерта в родния град на Симона - Свищов.

От екипа разкриват, че той бил готов да пее заедно със Симона на сцената, но непредвидения инцидент наложил да остане зад кулисите. Симона била много разочарована от това, че Слави Трифонов няма да излезе да пее заедно с нея, какъвто бил предварителният замисъл. Той обаче все пак успял да й вдъхне кураж зад кулисите, издават от читалището в Свищов, където се проведе грандиозния концерт. От екипа на Слави Трифонов издават, че въпреки всичко той е присъствал на концерта, макар че е отишъл куцайки.

Колегите му разказват, че така и не разбрали какво се е случило и как точно се е случило. Факт е обаче, че инцидентът е възпрепятствал излизането му на сцената. След този инцидент обаче, неволите на Слави не свършили дотук. Той бил повален за няколко дни от грипа и не можел да стане от леглото. Хората от екипа му коментират, че след сериозните проблеми с очите, които имаше преди време, имунната му система е почти срината и се разболява много често. Те допълват, че почти няма вирус, който да го пропусне. Именно на това се дължат и все по-честите му отсъствия от ефира напоследък, а не както се твърдеше, че често отпрашват с Мартина на почивка до екзотична дестинация.